--2-- Scurt-istoric CLUJ


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
 arata email
            CAUTA

 ZOOM S.R.L.
sambata, 18 Mai 2024 | 11:05
 
 


Despre noi

Scurt istoric

reclama

  Scurt istoric

Din anul 2000 am inceput sa producem mobilier personalizat, incercand intr-una sa ne perfectionam, sa creem solutii cat mai bune si mai ergonomice. De-a lungul timpului am reusit sa ne utilam cu masini performante, pentru a nu depinde de altii cat si pentru a satisface exigentele privind calitatea si promtitudinea in livrare cerute de beneficiarii nostri.


Realizam la comanda orice tip de mobilier din PAL melaminat si/sau MDF. Cu utilajele proprii de debitat si prelucrat Pal melaminat, utilaje moderne de aplicat cant ABS, asiguram proiectare si design personalizat pentru: bucatarii, camere tineret, living-uri, paturi suspendate, paturi rabatabile, dressing-uri cu usi culisante, mobilier birouri, receptii, mobilier pentru hoteluri si pensiuni, mobilier magazine, mobilier scolar, etc.


Printre beneficiarii nostri sunt atat persoane fizice cat si scoli (Liceul Energetic din Cluj, Scoala Horea, Grupul Scolar de ind. Alimentara "Raluca Ripan" Liceul Nicolae Balcescu, etc.) sau gradinite,  mari companii, (EVW, CEFIN, UPC, Porche Leasing, E-martech, ) si multi altii . 


 
 
CONTACT ZOOM S.R.L.

 arata tel , arata mobil
 arata email
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

 
X